România – Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor

LIVE DE LA 21:45 România – Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor » Echipa pe care o pregătește Mircea Lucescu.

România și Lituania se vor înfrunta în cea de-a doua rundă a grupelor Ligii Națiunilor. Partida de pe Stadionul Steaua din București se anunță a fi un spectacol total, toate biletele fiind vândute.

Va fi primul meci al lui Mircea Lucescu pe teren propriu, pe banca tehnică a echipei naționale, în noul mandat. Duelul va fi transmis liveTEXT de GSP.ro și în direct pe Prima TV.

Comentatorii postului vor fi doi dintre cei mai experimentați în materie: Emil Grădinescu și Costi Mocanu!

Surprize pentru suporteri în Arena Fanilor la meciul cu Lituania. Accesul se face începând cu ora 18:45, cu trei ore înainte de startul jocului de la stadionul Steaua.

Zone de distracție, vopsit pe față, standuri cu mâncare și sucuri la prețuri fixe de 5 și 10 lei. Cei mici vor putea face inclusiv poze cu mascota echipei naționale.

Oficialii FRF au anunțat că accesul copiilor de orice vârstă în stadionul Steaua se va face pe baza biletului de acces. Minorii sub 14 ani au acces în arenă doar însoțiți de un adult.

Mai mult de atât pe arenă sunt interzise „tricouri sau alte elemente de vestimentație inscripționate cu litere, cuvinte, texte, simboluri sau imagini care – în opinia organizatorului – au conținut obscen, discriminatoriu sau provocator”.

„Care incită la denigrarea țării, la xenofobie, la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență, ori ale căror subînțelesuri duc spre aceleași fapte interzise și înscrise în textul de mai sus”, anunță Federația.

Reguli clare pentru spectatori

  • sunt permise doar steagurile celor patru finaliste/cluburi, drapelul național al României, arborate pe suport din material plastic, flexibil, cu lungimea maximă de 1 m și diametrul maxim de 1 cm și bannere identitare ale facțiunilor
  • să nu introducă și să nu afișeze însemne, să nu scandeze sloganuri cu caracter politic
  • să nu fumeze în spațiul tribunelor; interdicția este valabilă și pentru persoanele care folosesc țigara electronică. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate în zonele comerciale/chioșcuri ale celor două tribune și ale celor două peluze.

Sursa : Gsp.ro

Despre radiostill

Verificati de asemenea

Cine a fost desemnat să arbitreze CFR Cluj – FCSB. A fost implicat în două mari scandaluri: cu Edjouma și cu Mititelu jr

Derby-ul etapei 9 din SuperLiga, CFR Cluj – FCSB, programat duminică, 15 septembrie 2024, de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *